Forbedring af indeklima tilbydes

Et sundt indeklima er altafgørende for god livskvalitet

Virker dine ansatte uoplagte, eller oplever du måske hyppigere sygdom på kontoret? Hvis ja, så kunne en indeklimaundersøgelse være en god investering. Et dårligt indeklima på arbejdspladsen kan medføre mere sygdom blandt ansatte, og ikke mindst så kan det minimere effektiviteten med helt på til 50 %.

Hos BGS Gruppen har vi mange års erfaring med måling, rådgivning og forbedring af indeklima. Vi har gennem tiden forbedret og skabt sundere indeklimaer for forskellige virksomheder og institutioner – og vi er også klar til at hjælpe dig.

Så hvis du eksempelvis kommer fra hele sjælland som bl.a. København, Roskilde eller Ballerup og du godt kunne tænke dig en indeklimaundersøgelse på din arbejdsplads, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Ventilation og udluftning er vigtig

Ventilation og udluftning er to meget vigtige ting, at tage hensyn til, hvis man ønsker et bedre indeklima. Et godt indeklima er kendetegnet ved frisk luft, lav luftfugtighed og lavt CO2 mm. Det sker desværre ofte, at folk først handler på deres dårlige indeklima, når der eksempelvis opdages skimmelsvamp.

Heldigvis kan mange problemer med indeklimaet kan forbygges med et godt moderne ventilationssystem. Et ventilationssystem er altid på forkant med indeklimaet, og sørger for at luften bliver renset samt holder CO2niveauet nede.

Hos BSG gruppen kan vi hjælpe med professionel rådgivning inden for ventilation, ligesom vi meget gerne kommer ud og bestiger din virksomhed eller arbejdsplads. Herefter vil komme med vores bud på rette ventilation og forbedringer til indeklimaet.

God kundeservice er vejen frem

Hos BSG Gruppen ønsker vi altid at yde den bedste service for vores kunder. Derfor indleder vi altid et samarbejde med at forventningsafstemme med vores kunder. Det gør vi for at kunne levere lige præcis det som ønskes, men også fordi vi tager vores professionelle ansvar meget seriøst.

Et sundere indeklima kan være med til at forbedre livskvalitet for mange, og derfor betegner vi det som en tillidssag, når I samarbejder med os. En tillidssag mellem os og vores kunder, som vi tager meget seriøst. 

Læs også mere om fugtteknik og skimmelsanering.

BYG & SERVICE GRUPPEN

​Kontakt os og hør mere om forbedring af indeklima

​​​Hvis du sidder med nogle spørgsmål til forbedring af indeklima, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder klar til med kompetent vejledning. Du skal endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud og pris på ventilation og forbedring af indeklimaet. Vi sender meget gerne en tekniker ud og kigge på din opgave!

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Kontakt os i dag

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp? Indhent et uforpligtende tilbud i dag!​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitetet, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, 

så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BSG Gruppen

Greve Main 3, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 34252505

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 47 89 59

E-mail: to@bsggruppen.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.