Lejre Kommune

Fugt & skimmel

Gøderupvej

På Gøderupvej i Roskilde udførte vi i Foråret 2015 en omfattende skimmelrenovering af en villa for Lejre Kommune.

Årsagen til skimmelvæksten var bl.a. opstigende grundfugt i ydervægge, kuldebroer, og en mindre utæthed i en afløbsinstallation under gulvet i badeværelset.

I forbindelse med skimmelsaneringen, valgte Lejre Kommune at udføre indvendig efterisolering af ydervæggene med 25 mm. kalciumsilikat. 

Dette har løst problemet med de fugtige ydervægge, det har elimineret kuldebroerne, og har reduceret omkostningerne til opvarmning.

Børnehuset i Hvalsø

Kort tid efter at det nybyggede børnehus i Hvalsø stod færdigt, kunne der konstateres skimmelvækst i bunden af væggene flere steder i bygningen. Årsagen var en utæthed i et varmerør under trægulvet, som resulterede i opfugtning af gulve og vægge. Vi var Lejre kommunes rådgivere på denne sag, og stod for at omfangsbestemme skaden, samt at udføre nødvendig skimmelafrensning og affugtning.

I de områder hvor skimmelvæksten allerede var begyndt, var det nødvendigt at fjerne gulvkonstruktionen, samt dele af væggene. I den resterende del af bygningen, hvor der endnu ikke var begyndende skimmelvækst, udførte vi speciel affugtning af konstruktionerne under gulvene, og begrænsede herved skaderne inden de opstod. Resultatet var en væsentligt reduceret byggetid, og væsentligt reducerede udgifter.

BYG & SERVICE GRUPPEN

​Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

​​​Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder klar med professionel vejledning. Du skal endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud og pris på den ønskede ydelse. Vi sender meget gerne en tekniker ud og kigge på din opgave!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp? Indhent et uforpligtende tilbud i dag!​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitetet, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, 

så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BSG Gruppen

Greve Main 3, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 34252505

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 47 89 59

E-mail: to@bsggruppen.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.