Køge Kommune

PCB Sanering

Sct Nicolai Skole

I sommeren 2015 udførte vi for Køge Kommune miljøsanering af Sct. Nicolai Skole i forbindelse med ombygning af lokaler. Miljøsaneringen bestod i fjernelse af bly og PCB, som var lokaliseret i maling og gulve.

Vi fjernede og bortskaffede linoleumsbelægning på gulve, indvendigt træværk, samt maling og yderste pudslag på indvendige vægge.

Hastrupskolen

I sommeren 2014 udførte vi i samarbejde med MC Byg, en større PCB-sanering på Hastrupskolen i Køge. Projektet omhandlede fjernelse af gulve i 15 faglokaler, et bibliotek, samt et sløjdlokale. Vi udførte desuden skimmelsanering af lokaler i kælderen, hvor linoleumsbelægninger blev fjernet, og betondæk blev afrenset. Dette var en meget tidspresset sag, men vi blev klar til tiden takket være en stor indsats fra vores dygtige medarbejdere, samt en grundig planlægning af sagen.

BYG & SERVICE GRUPPEN

​Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

​​​Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder klar med professionel vejledning. Du skal endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud og pris på den ønskede ydelse. Vi sender meget gerne en tekniker ud og kigge på din opgave!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp? Indhent et uforpligtende tilbud i dag!​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitetet, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, 

så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BSG Gruppen

Greve Main 3, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 34252505

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 47 89 59

E-mail: to@bsggruppen.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.