Om BSG Gruppen

Bæredygtige løsninger,
​for miljøets skyld!

Vi er en virksomhed som udfordrer det eksisterende marked, og flytter grænserne for hvordan man løser komplicerede opgaver. Vores største motivation er, at vi gør noget godt for miljøet, og forbedrer livskvaliteten for vores kunder.

Vidste du at...

Godt indeklima – forbedret livskvalitet.

Skimmelsvamp

3-6% af alle danskere er allergiske overfor skimmelsvamp. Skimmelsvampe og skimmelsporer kan frigive en række giftstoffer, som kan gøre os syge. Skimmelsvampe kan gro på skjulte bygningsdele, hvor du ikke kan se dem.

Astma og allergi

Dårligt indeklima på arbejdspladsen kan nedsætte produktionen, og øge sygefraværet. De færreste virksomheder har fået undersøgt indeklimaet i deres bygninger, og ved reelt ikke om deres medarbejdere bliver påvirkede af allergifremkaldende eller direkte farlige stoffer når de går på arbejde.

En indeklimaundersøgelse kan være en god investering.

PCB

PCB er en af de farligste miljøgifte i verden. PCB kan fremkalde kræft, forstyrre hormonbalancen, mm. Et ukendt antal boliger opført i perioden mellem 1950 og 1977 kan stadig indeholde PCB-holdige byggematerialer.

Fugt

Forhøjet luftfugtighed og fugtige bygningsdele resulterer i øgede udgifter til opvarmning. Tør luft er billigere at varme op, så det kan godt betale sig at gøre noget, hvis man har problemer med fugt og kuldebroer.

Radon

Radon er en naturligt forekommende radioaktiv gasart. Radon kan være farligt, når vi indånder radonholdig luft. Det kan skade cellerne i lungerne og udvikle lungekræft. Det er muligt at sikre sit hus mod Radon.

BYG & SERVICE GRUPPEN

​Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

​​​Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder klar med professionel vejledning. Du skal endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud og pris på den ønskede ydelse. Vi sender meget gerne en tekniker ud og kigge på din opgave!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp? Indhent et uforpligtende tilbud i dag!​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitetet, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, 

så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BSG Gruppen

Greve Main 3, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 34252505

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 47 89 59

E-mail: to@bsggruppen.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.