​Fugtteknik – undgå fugt i dit hjem eller byggeri

Lad BSG Gruppen klare din fugtskade

Har du fået en fugtskade, og leder du den forbindelse efter en professionel fugtteknikker, som kan komme ud og udbedre skaden for dig? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos BSG Gruppen har vi stor erfaring med fugtteknik, og vi har gennem tiden udbedret mange fugtskader for erhvervskunder i bl.a. København. Roskilde og Ballerup

Så hvis du har brug for hjælp til håndteringen af en fugtskade, så tøv ikke med at kontakte os – det er nemlig vigtigt at få skaden udbedret i tide.

Hurtig og professionel håndtering af fugt- og vandskader

Der kan være mange grunde til at fugt- og vandskader kan opstå, men fælles for dem er at de kan gøre stor skade på din bolig eller dit byggeri.

Hvor omfattende skaden er, kan være svært selv at vurdere. Derfor anbefaler vi, at du selv ved mindste mistanke om fugt, kontakter en professionel med styr på fugtteknik. På den måde mindsker du risikoen for, at skaden udvikler sig til sundhedsskadelig skimmelsvamp, som desværre ofte er en følgeskade af fugt. 

Med mange års erfaring inden for fugtteknik, kan du trygt overlade din opgave til os. Vi har et utal af opgaver bag os, og vi kan derfor hurtigt og effektivt finde kilden til din fugt- eller vandskade. Herefter vil vi udbedre skaden og sikre, at den ikke kommer igen.

Hos BSG Gruppen kan vi blandt andet hjælpe med:

Hos os er servicen altid i top

Hos GSB Gruppen ønsker vi at give vores kunder en oplevelse udover det sædvanlige. Vi vægter derfor god kundeservice meget højt, og vi er meget ærlige og troværdige overfor vores kunder. Vi indleder altid et samarbejde med at forventningsafstemme, hvilket skaber gensidig tillid, samt sikre at vi altid lever op til vores kunders forventninger.

Derudover inddrager vi altid vores kunder i hele arbejdsprocessen, så I altid er orienteret om hvad vi foretager os.​

BYG & SERVICE GRUPPEN

​Hør mere om fugtteknik her 

​​​Hvis du har nogle spørgsmål til fugtteknik, eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud og pris på din opgave, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar til at professionelt rådgive og vejlede vores kunder. Har du fået en akut vand- eller fugtskade, så kontakt os hurtigst muligt. Så sender vi vores tekniker ud, så vi kan få udbedret skaden i tide.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at bekæmpe din fugtskade. 

Kontakt os i dag

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp? Indhent et uforpligtende tilbud i dag!​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitetet, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, 

så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BSG Gruppen

Greve Main 3, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 34252505

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 47 89 59

E-mail: to@bsggruppen.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.