Rødovre Kommune

Blysanering

Rødovregård

For Rødovre Kommune udførte vi i sommeren 2015 en miljøsanering af Rødovregaard i forbindelse med renovering af ejendommen. Miljøsaneringen bestod i udskiftning af vinduer, fjernelse af maling på bevaringsværdigt træværk inde i bygningen, fjernelse af gulve, samt fræsning af vægge for fjernelse af maling. En lidt kompliceret opgave, da miljøsaneringen skulle udføres mens bygningen var i drift.

Nyager Skole

I sommeren 2015 udførte vi asbestsanering på Nyager skole, i forbindelse med renovering af faglokaler mm. Vi fjernede gamle asbestholdige loftplader i faglokalerne, så der kunne etableres nye lofter. Herudover asbestsanerede vi tagetagen over fløj B, da der i dette område er et større ventilationsanlæg, som skal serviceres en gang imellem. Det er vigtigt for kommunen at deres håndværkere kan arbejde i et sikkert miljø.

BYG & SERVICE GRUPPEN

​Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

​​​Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder klar med professionel vejledning. Du skal endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud og pris på den ønskede ydelse. Vi sender meget gerne en tekniker ud og kigge på din opgave!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp? Indhent et uforpligtende tilbud i dag!​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitetet, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, 

så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BSG Gruppen

Greve Main 3, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 34252505

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 47 89 59

E-mail: to@bsggruppen.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.