Bolind

Fugt & skimmel

Holbæk Sygehus

På Holbæk Sygehus har man i flere år haft nogle udfordringer med opstigende grundfugt i ydervægge og kældervægge. Konsekvensen er, at pudse og maling på indersiden af væggene falder af, og der er forøget risiko for skimmelvækst.

BSG har udført horisontal fugtspærring af ydervægge og kældervægge med Kiesol, som er et produkt som sprøjtes ind i murene, og skaber en fuldstændig vandtæt membran i bunden af væggene. Metoden er utroligt effektiv, kræver relativt små indgreb, og er ikke mindst billig i forhold til andre løsninger.

EUDP Projekt

Ny Allégade 10, Haderslev

I tæt samarbejde med DTU, Bolind A/S, og Intro Flex, gennemførte BSG miljø i 2014 indvendig efterisolering med IQ-Therm indeklimaplader i en villa i Haderslev.

Projektet var et pilotprojekt, hvor DTU over de næste 2 år skal overvåge fugt- og temperatur udsving i bygningskonstruktionerne, via indbyggede følere i væggene, samt i bjælkeender i etage adskillelserne. BSG miljø blev udvalgt til at udføre opgaven, fordi vi har den nødvendige erfaring og ekspertise som skal til, for at arbejde med dette meget specielle produkt. Udover et klart forbedret indeklima, vil beboerne også opleve en stor besparelse på varmeregningen de næste år.

BYG & SERVICE GRUPPEN

​Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

​​​Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder klar med professionel vejledning. Du skal endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud og pris på den ønskede ydelse. Vi sender meget gerne en tekniker ud og kigge på din opgave!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp? Indhent et uforpligtende tilbud i dag!​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitetet, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, 

så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BSG Gruppen

Greve Main 3, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 34252505

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 47 89 59

E-mail: to@bsggruppen.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.