​Professionel hjælp til sikker skimmelsanering

Hos BSG Gruppen bekæmper vi skimmelsvamp hurtigt og effektivt

Er dit byggeri eller ejendom blevet ramt af skimmelsvamp, og leder du i den forbindelse efter et professionelt saneringsfirma, som sikkert og effektivt kan håndtere opgaven for dig? Hvis ja, så er vi det helt rigtige at kontakte.

Hos BSG Gruppen har vi specialiseret os i skimmelsanering, og vi tilbyder vores hjælp til en bred af vifte af opgaver eksempelvis vandskader, udtørring og fugtkontrol.

Du finder BSG Gruppen i Tappernøje på Sydsjælland, men vil hjælper mange erhvervskunder i bl.a. København, Roskilde, Ballerup med bekæmpelse af skimmelsvamp.

Skimmelsvamp trives bedst i varme og fugtige miljøer, og er derfor ikke altid lige til at se. Uanset hvor slemt din bolig eller byggeri er blevet ramt af skimmelsvamp, og om det er på badeværelset, i kælderen, garagen eller andet sted, så er vi hos BSG Gruppen altid klar til hjælpe!

Hvordan bekæmper vi skimmelsvamp?

Vi påbegynder altid en skimmelsanering med at kortlægge omfanget og årsagen til udbruddet af skimmelsvamp, hvorefter vi foretager de nødvendige test. Dernæst isolerer vi det inficerede område, så vi sikrer at svampen ikke spreder sig, imens arbejdet udføres.

Skimmelsvampens sporer kan nemt sprede sig igennem luften og finde nye steder at vokse, og det skal vi selvfølgelig undgå. Under selve skimmelsaneringen benytter vi os udelukkende af certificerede og godkendte produkter. Når behandlingen er afsluttet, kvalitetssikrer vi naturligvis vores arbejde, så er vi er helt sikre på at skimmelsvampen er 100 % bekæmpet. Derefter kan der trygt vendes tilbage til boligen eller byggeriet igen.

Vores kunders oplevelser kommer først

Hos BSG Gruppen er den gode kundeoplevelse altid vores første prioritet. Vi tager altid vores professionelle ansvar meget seriøst, da vi ønsker at give vores kunder en fantastisk oplevelse, hver gang de vælger os til at udføre skimmelsanering.

Vi starter derfor altid et samarbejde med en indledende samtale, hvor vi forventningsafstemmer hele forløbet. Det sikrer ikke blot et tilfredsstillende resultat, men det skaber også gensidig tillid mellem os og vores kunder, hvilket er noget vi vægter meget højt.

Derudover sørger vi altid for at inddrage vores kunder i hele arbejdsprocessen, så I altid er orienteret om hvad vi foretager os.

Læs også mere om fugtteknik og forbedring af indeklima.

BYG & SERVICE GRUPPEN

​Få et uforpligtende tilbud på skimmelsanering her 

​​​Hvis du har en mistanke om skimmelsvamp, så kontakt os meget gerne. Vores personale sidder altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og service, så vi kan få udbedret skaden i tide. Ønsker du derimod at indhente et uforpligtende tilbud og en pris på skimmelsanering, så skal du endelig heller ikke holde dig tilbage.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Har du mistanke om fugt eller skimmelsvamp? Indhent et uforpligtende tilbud i dag!​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitetet, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, 

så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BSG Gruppen

Greve Main 3, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

CVR: 34252505

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 47 89 59

E-mail: to@bsggruppen.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.